Tid til nye projekter

Foråret er ikke for alvor kommet igang her nordpå; men det er alligevel ved at være tid til nye haveprojekter.

Indkørslen før træfældningen gik igang.
Lågen er slidt, træerne og ukrudtet vokser vildt på volden.
Desuden falder bladene ned på perlegruset.
Ny indkørsel
Det første projekt er skudt igang. Vi trænger til at få fikset vores indkørsel op. Vores hus har i mange år ligget nærmest skjult bag nogle store træer, der har givet læ - men også skygge og mange nedfaldsblade. Vi vil gerne gøre indkørslen bredere og åbne op for lyset. Forhåbentlig giver det også en flottere og mere ordnet entré til huset.



Vildtvoksende træer er blevet fældet
Alle træerne på volden er fældet.
Det er ikke blevet kønnere, men forhåbentlig ender det godt.
Der er blevet fældet mange træer i et meget begrænset område. Ca. 20 m2 var fyldt med selvsåede træer af forskellig art og uddøde elmetræer, der vokser på en jordvold. Det er et stort arbejde med motorsaven, den efterfølgende kløvning og stabling af brænde. Men det har givet lys, og vil sikkert også give os varme næste vinter. Men lige nu ser det ikke så smukt ud.



Jordvold skal rettes til med rendegraver
Næste punkt på dagsordenen er at få gravet lidt af jordvolden af, så indkørslen igen kan blive fin og pæn. Det har jeg bestilt en rendegraver til. Volden skal så efterfølgende rettes til og beplantes med buske og et bunddække. Jeg håber, det bliver fint og giver knap så mange blade ned på perlegruset. Perlegrus og nedfaldsblade er iøvrigt en meget uheldig blanding. Bladene skal fjernes før de begynder at formulde oven på stenene.



Der er masser af træ, der skal kløves.
Dejligt brænde til næste vinter.
Der er masser af andre planer for i år....men det vil vise sig, hvor meget der bliver realiseret.

Kommentarer

Populære opslag

BESØG ZINKBAKKEN