Så er der fyldt op i min mors spirefabrik

Som nævnt tidligere har jeg ikke hverken drivhus eller egnede vindueskarme til forkultivering, så jeg har udliciteret forspiringen til min mor og hendes udestue. Jeg langede hende nogle poser frø, som jeg kunne tænke mig at forkultivere, og gav strenge ordrer på, at alle potter skulle mærkes med navne. Hun har hørt efter! Se lige billedet af min mors spirefabrik. Hver eneste potte er blevet mærket med hendes fine skråskrift. Hun fortjener et ekstra stort påskeæg i år.


Knoldselleri-sagaen

I år skal jeg dyrke knoldselleri. De er efter sigende lidt vanskelige. Indtil videre er spiringen dog gået helt fantastisk. Det er fascinerende, at der i en lille pose frø med f.eks. knoldselleri kan komme SÅ mange planter. Jeg tror, der bliver nok knoldselleri til os.

På hylderne er der tomater, hvid peberfrugt, knoldselleri, rødkål, hvidkål, blomkål, rosenkål. Det skal måske lige siges, at der her er planter nok til både min og min mors have.

Kommentarer

 1. Hvor ser det fantastisk ud. Der er virkelig noget at se frem til, når foråret altså komme igen, og der skal plantes ud.

  SvarSlet
 2. Det ser bare godt og frodigt ud! Og ja, din mor fortjener da vist et ekstra stort påskeæg i år for det flotte arbejde :)

  SvarSlet
 3. Ja det ser prof ud med alle de planter...

  SvarSlet
 4. Hvor er du heldig at din mor vil "hjælpe" med forspiringen ;). Det ser bare for godt ud med alle de planter.

  SvarSlet
 5. Hold da op - ikke dårligt - det må være mit mål at få mit vindue i garagen til at se sådan ud :-D

  SvarSlet

Send en kommentar

Populære indlæg