Mindst 23 begivenheder gjorde dette år til et særligt haveår.

Det har været et helt særligt haveår i år. Det skyldes mindst 23 begivenheder, som jeg er virkelig glad og stolt over at have været en del af.
Anders blev en hyppig gæst i min have. Nu ved han, hvad en knoldselleri er:-)

 22 x Jannes Have

I år er der blevet optaget 22 tv-udsendelser i min have, og jeg er vildt stolt og glad for resultatet. Det skyldes ikke mindst det helt vildt fede samarbejde med Anders og Niels fra DK Film og TV, som fra starten forstod min ambition om at skabe et haveprogram med Pippi Langstrømpe-ånd, autenticitet og æstetik. Det har været sjovt, lærerigt, hårdt og helt vildt tilfredsstillende at føre en idé og et koncept
ud i livet. Tusind tak til alle jer, der deltog i programmerne, jer der har set programmerne og jer, der har været så søde at sende mig venlige kommentarer her, på mail eller via Facebook. Det har i det hele taget været en fantastisk oplevelse.

De 22 udsendelser kan stadig ses her.

Et af projekterne, som blev vist på tv var at bygge højbede i lærketræ.

Her handler det om formklippede buske.

Den første åbne have

Den 23. begivenhed var min første åbne have i august. Ca. 150 mennesker lagde vejen forbi til mit aftenarrangement. Det var nervepirrende og en stor kontrast til hverdagens ensomme havearbejde at se så mange mennesker i min have. Men det var dejligt, og jeg var så glad og tilfreds efter mange samtaler med de skønne havemennesker, som ulejligede sig med at kigge forbi.Åben Have i det dejligste og smukkeste sommervejr. Det kan aldrig blive mere perfekt end den aften. 


Ud over det, er der selvfølgelig mange andre "milestones" at nævne: HEGNET - som nu holder dådyrene ude, PIGSTENSRINGEN - som endelig er blevet færdig, BOGSPRINGVANDET - som omsider blev installeret, SPIRALBEDET, HØNSEHUSET - som til foråret skal have beboere, FIGENTRÆET - som forhåbentlig overlever vinteren i drivhuset og meget mere.

Jeg glæder mig til næste havesæson, som næppe bliver så action-packed som 2015, men der er allerede ideer i støbeskeen. Allerede til januar starter sæsonen forfra med såning af frø osv. Jeg glæder mig.

I ønskes alle en fantastisk jul og et dejligt og lykkebringende nytår med masser af haveglæder!

Vejret kan man ikke altid regne med. Denne dag regnede det - og det stakkels kamera måtte have en tørring.

Kommentarer

 1. Hyggeligt at se dine ideer og din have i programmerne. Det gjorde du kanongodt! Ønsker også dig en god jul og et spændende og dejligt 2016. VH Carina

  SvarSlet
 2. Har fulgt dig i dine haveudsendelser og har nydt hvert sekund. Du har givet mig ny inspiration, da jeg også går meget op i køkkenhaven og høns bliver du helt sikkert glad for. Jeg skal også have nye høns til næste år, da alle mine søde 7 høns er blevet taget af nok en mink i sidste uge. De skulle lige til at lægge æg øv øv.
  Kærlig hilsen Ingeborg fra ingeborgshaveblog.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Ingeborg, tak fordi du har fulgt med. Hvor ærgerligt med dine høns! Jeg håber, du får mink-sikret dit hønsehus inden foråret:-) Ps - der er altid udfordringer.

   Slet
 3. Hej. Jeg har også fulgt dig i haveudsendelserne og syntes de var hyggelige og idérige. Spændende at fortsat følge dig i hvert fald her på bloggen. Rigtig god jul og godt nytår til dig også.

  SvarSlet
 4. Jeg har nydt hver eneste af udsendelserne - og håber da på flere i det nye år!

  SvarSlet
 5. Hej Janne. Tak for et dejligt have år glæder mig til at se, hvad du finder på til næste år. Også rigtig god jul og godt nytår til dig og din familie. M.v.h. Ulla.

  SvarSlet
  Svar
  1. Selv tak, Ulla. Jeg kan nok slet ikke lade være med "at finde på noget"....

   Slet
 6. Sikke et år at se tilbage på. Jeg har kun fået set et par udsendelser, men glæder mig til at se de andre her i vinter:-)
  Rigtig glædelig jul.
  Lisbeth

  SvarSlet

Send en kommentar

Populære indlæg