FIND DIT HAVEGREJ HER:

Mistbænken er en succes!

Hvor er det sjovt, når tingene virker som forventet - eller bedre! Vores gamle sandkasse blev forvandlet til mistbænk for et par uger siden. Jeg såede lidt salat, og tænk engang: Det er allerede begyndt at komme op. Det er jo helt genialt. Vi kan snart spise frisk rucola og hovedsalat. (snart som i 3 uger....)
I går såede jeg så lidt mere: Bladbede og nogle ærteblomster. Senere kan det hele blive flyttet over i køkkenhaven, som endnu ligger usået hen. Her er stadig nattefrost faktisk hver nat. Men snart er det tid!

Vækstklokker af glas
En anden form for "mistbænk" er vækstklokker af glas, som man kan sætte over små spirer og planter for enten at drive dem hurtigere frem eller for at beskytte dem mod vind og vejr. Glasklokkerne blev ofte anvendt i den victorianske have. Dels pga. deres nytteværdi, men også pga. den dekorative effekt. Det ser smukt ud med en flot klokke midt i køkkenhaven. I den victorianske have havde man masser af den slags klokker. Indtil videre har jeg kun nogle få. Men de virker! Et par dage under en klokke kan få rabarberne til at folde bladene ud i rekordfart. Vækstklokkerne kan købes på www.minlandhave.dk

Kommentarer

Populære indlæg