Et besøg i Økohaven i Odder

I dejligt solskinsvejr besøgte jeg i denne uge Den økologiske Have i Odder. Stedet fokuserer på den økologiske dyrkning og kan fremvise en urtehave med mange forskellige urter, en naturhave, vinhave, køkkenhave, en "parcelhushave" mm. Derudover kan man klappe dyr, hvis man har lyst til det.

Et simpelt hegn af kvas - masser af kvas
Uden for sæsonen
Efteråret er ikke højsæson for haven, hvilket haven bar præg af.  Mange steder var haverne under reparation, og køkkenhaven var på retur, men alligevel var der jo nogle idéer at tage med sig hjem.

Vin klar til høst
Økologi og helse
Hvis man interesserer sig for økologisk dyrkning og helseplanter, er haven nok et besøg værd. Også hvis man bare har lyst til en udflugt, hvor man kan slappe af og nyde omgivelserne. Men man skal ikke tage til den økologiske have for at se prydhave. Det er der ikke meget af, men dog lidt i form af "parcelhushaven" og "de tre haver".

Haven har mange siddepladser, hvor man kan nyde vejret og måske en kop kaffe. Desuden er der i haven en lille butik og café. Haven tilbyder diverse arrangementer. Se mere på www.ecogarden.dk

Kommentarer

  1. Altid godt med et tip til et havebesøg.

    Bedste havehilsner
    Birgitte

    SvarSlet

Tilføj en kommentar

Populære indlæg

BESØG ZINKBAKKEN