FIND DIT HAVEGREJ HER:

Om at sove ude!

Jeg har en lille havebutik på nettet, og derfor indkøber jeg en gang imellem varer, så jeg har noget at sælge. Denne gang har jeg indkøbt hængekøjer fra Mexico. Det er efter min mening verdens bedste hængekøjer.
Indkøbet af dem bragte nostalgien frem i mig. En gang for snart 20 år siden rejste jeg rundt i Mexico, hvor jeg bl.a. tilbragte en uge på en strand ved Stillehavet. Her sov alle turisterne i simple hoteller: Halvtage med ophængte hængekøjer på rad og række.

Her afprøver Ida hængekøjen
At sove på tværs
Det specielle ved hængekøjer fra Mexico er, at de er flettede af mange meter garn. Det betyder, at de er meget fleksible i alle retninger. For at ligge godt i dem er det bedst at lægge sig på tværs af længderetningen - eller skråt. På den måde ligger man vandret og ikke bananformet!

Under åben himmel
Hængekøjen kom op i haven mellem et træ og min pavillon. Her i weekenden hvor vi havde det mest fantastiske sommervejr, besluttede jeg mig for, at jeg ville sove ude en hel nat. Og det kan anbefales. Man ligger sig til at sove i en stille aften, endnu inden det er mørkt. Om morgenen vågner man til sol og fuglefløjt. Man skal tage godt med tøj og tæpper med, hvis man er lidt følsom for kulde, for omkring kl. 5-6 er der ret koldt.

Jeg sov helt fantastisk og krøb først ud af hængekøjen et stykke op af formiddagen. Det er forfriskende og en dejlig oplevelse, hvor man føler, at man får det maksimale ud af det danske sommervejr. Sundt er det vel også. Hængekøjen giver ikke en øm eller radbrækket krop i modsætning til f.eks. et underlag. Næste gang jeg skal på overnatning, så bliver det ikke med underlag, men med hængekøje!

Kommentarer

  1. Hej Janne
    Jeg elsker også at sove ude, men gør det ikke så ofte, som jeg gerne ville. Du har inspireret mig til at se at komme ud også om natten. Tak for det!

    Marianne

    SvarSlet
  2. Dejligt at høre. Lad os håbe, at vi snart får udsigt til dejligt sommervejr igen. Tak for din kommentar.

    SvarSlet

Send en kommentar

Populære indlæg