Juleandens sidste dag

Beklager det ringe billede...men der
er faktisk ænder på billedet. Her i sommers
var julestegen kun lille, gul og dunet...
Dagen i dag har jeg både frygtet og set frem til. Jeg har sat mig for, at jeg selv skal tage livet af vores kommende juleandesteg. Altså helt selv. Jeg skal tage livet af anden, plukke den, tage indvoldene ud og hele baduljen. Og det er min nabo Peters ænder, som skal stå model til det. Der er nemlig store slagtedag her i "Bulderby" (kælenavn for vores lille fællesskab).

De levende støvsugere
Peter har hele sommeren haft et hold moskusænder til at gå frit omkring. De har ikke alene vandret rundt i Peters have, men også min. Det har været hyggeligt og meget praktisk. Ænderne er naturens svar på støvsugeren. De bevæger sig frem side om side mens øjnene er stift rettet mod jorden. Når de finder noget af interesse, spiser de det. Snegle især! De har gjort det godt, og i dag er deres sidste dag.

Jeg håber, jeg klarer eftermiddagens bedrift...Jeg har kun tidligere dræbt en fisk, jeg selv har fanget. Jeg er ikke nogen stor dyreelsker og har alt andet end en naiv holdning til kød og dyr, men alligevel....lidt beklemt og nervøs er jeg!

Kommentarer

  1. Jeg kan godt forstå du er lidt nervøs. Jeg kunne bestemt ikke gøre det, nok ikke engang se på ;)

    SvarSlet
  2. Uhha, godt det ikke er mig! Vi skulle engang aflive vores egne gæs, og vi græd begge to, så det gør vi aldrig mere! Held og lykke med det ;-)

    Glædelig jul.

    Kh. Marlene (Staudefeen)

    SvarSlet

Tilføj en kommentar

Populære indlæg

BESØG ZINKBAKKEN