FIND DIT HAVEGREJ HER:

Solskin og små forsigtige forårstegn

Jeg har da sjældent været så forårsdeprimeret som i år. Skønt der her i Nordjylland har været klart vejr og smukt solskinsvejr i mange dage, så er havearbejdet ikke kommet igang endnu. Jorden er stadig kold og frosset på skyggefulde steder, og der er absolut intet grønt i syne i min have. (kun de få stedsegrønne, jeg gudskelov har) Aldrig har jeg set så vissen og trist en græsplæne. Selv grøftekanter og marker er gule og brune. Vi mangler VAND og VARME!

Kan græsset blive grønt på 18 dage?

Her i huset skal vi fejre vores søn med nonfirmation d. 27. april. Jeg er ikke en af dem, som ligger søvnløs af stress over alt det, der skal gøres. Vi når det, vi når. Men jeg vil alligevel gerne have, at græsset kunne være grønt, og at enkelte tulipaner kunne lyse lidt op på dagen. Lige nu synes jeg prognosen er ret dårlig... Jeg har gødet græsplænen og inspicerer den dagligt. Mosset plejer at være grønt - men det er nu blevet gult, hvilket normalt er gode tegn. Men kønt er det ikke.

Hurra - et lille forårstegn!

Tulipaner er på vej. Mon de når det?

Jeg har dog detekteret, at de tulipanløg, jeg satte ved indkørslen i efteråret er på vej op. Så lidt sker der heldigvis. Så må der tilføres lidt farver i form af stedmoderblomster og andre sommerblomster i krukkerne.

Kommentarer

 1. Forstår dig godt. Vi har støet komposteret kogødning i hele haven og givet NPK. I dag har jeg klippet de gamle blade af juleroserne og lidt mere af clematiserne, ikke engang dem er der store knopper på og jorden er meget frossen,men næste uge bliver der 14-15 grader,så sker der vist noget. Med forårshilsen Ulla Milbak

  SvarSlet
 2. Ja heldigvis lover de, at der sker noget i næste uge, men regn ville nu være godt.
  Jeg synes nu din tulipan er nået temmeligt langt, længere end mine. Så det skal nok gå.
  Hilsen Lisbeth

  SvarSlet
 3. Tak for opmuntring:-) Jeg håber, DMI holder sit ord, så vi kan komme i gang. Det er faktisk rigtigt, Ulla, at selv klematis ikke har knopper. De plejer altid at være blandt de første.

  SvarSlet
 4. Det ville da være dejligt med lidt grønt græs, når I sådan skal holde konfirmation. Det lyder da også som om vi skal have lidt her de næste par dage, så sammen med gødningen er der da lidt håb. Vi trænger godt nok også til noget vand, der er meget tørt, hvilket man tydelig kan se ud fra antallet af skov/mark brande, der har været her i det nordjyske
  Med venlig hilsen
  Lene Jensen Nordjylland

  SvarSlet

Send en kommentar

Populære indlæg