FIND DIT HAVEGREJ HER:

ENDELIG!

Efter "kun" 5 måneders sagsbehandlingstid lykkedes det mig at få tilladelse til at rejse et drivhus i min have. Se tidligere indlæg. 

Det er lykkedes at få alle nødvendige dispensationer, så jeg nu kan gå i gang med at bygge. De længe ventede papirer har ikke fået lov at ligge ret længe på skrivebordet hos mig, før der er blevet gravet ud til sokkel og bygget sokkel. Og så i går skete det fantastiske: Drivhuset ankom til matriklen og byggeriet kunne for alvor begynde.

Det er et hjemmebygget drivhus af træ. Sidste vinter - hvor jeg naivt stadig troede, at drivhuset skulle rejses i foråret - blev drivhuset bygget i elementer inden døre. Elementerne ankom så i går som samlesæt, og vi kunne begynde at sætte det hele op. Sikke langt, man kommer på en dag!
Soklen tegner omridset af de 33 m2 drivhus.

Drivhuset måler ca. 33 m2 og bliver bygget i fyrretræ og malet grundigt med træbeskyttelse. Selvfølgelig var det meget bedre, hvis det var af hårdt træ, som ikke stiller så store krav til vedligeholdelse som fyrretræ, men det er jo en afvejning af muligheder, økonomi osv. Der skal bruges i alt ca. 120 glas (80 x 90 cm), som jeg har købt på et nedlagt gartneri.

Spærrene monteres et af gangen.

Der er selvfølgelig lang vej endnu, inden drivhuset står helt færdigt, men nu kan jeg se, at drømmen bliver til virkelighed. Bedre endnu er det, at køkkenhaveanlægget bliver fuldendt med drivhuset. Jeg siger jer, det bliver godt!

Kommentarer

  1. Det bliver et flot drivhus, jeg kan godt forstå, du har ventet med længsel på at komme i gang. Det er også lang ekspeditionstid.
    Held og lykke med projektet, vi får nok mere at se efterhånden som det skrider frem.

    SvarSlet

Send en kommentar

Populære indlæg