FIND DIT HAVEGREJ HER:

Min have bliver en tv-have

Det bliver virkelig en spændende sæson i min have. Fra april måned sender TV2/Nord hver uge en udsendelse, som handler om livet i min have. Det kommer til at handle om min køkkenhave, drivhus, nye bede, dådyr, gør-det-selv projekter og i det hele taget udfordringerne ved at skabe en skøn have.

Anders og Niels fra Dansk Film og Tv står for produktionen.
Optagelserne er allerede i gang - og den største udfordring i den forbindelse er kulden. Føj, hvor er det koldt at stikke fingrene i jorden på denne årstid:-) Men det er også sjovt. Jeg glæder mig rigtig meget til at lave tv.

Jeg håber mange af jer vil følge mig på TV2/Nord fra april. Udsendelserne vil også kunne ses på nettet.


Kommentarer

 1. Det vil jeg simpelthen glæde mig til !! :o) jeg har fulgt tv2 haven i mange år, og har ventet spændt på hvad der mon skulle afløse Henrik. Jeg har også fulgt din blog med stor glæde, og glæder mig til at se din have "live"... Jeg har ikke pt. selv fundet tiden til at holde en blog ved lige. Men jeg nyder i den grad at følge de mange fantastiske haveblogs, hvor der er folk med samme havepassion som jeg og som gladeligt deler ud af viden og haveglæden....
  Mange hilsner fra Jane, støvring i Nordjylland

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Jane for din skønne og positive kommentar. Du er hjertelig velkommen!

   Slet
 2. Nej hvor spændende! Glæder mig til at følge haven på TV2 nord. Husk at nyde processen. Havehilsner

  SvarSlet
 3. Det lyder spændende. Det glæder jeg mig til at følge :-)

  SvarSlet
 4. Øj hvor spændende 😊
  Mon man kan se med på deres hjemmeside?
  Have hilsner
  Susan

  SvarSlet
 5. Tak for jeres kommentarer. Jeg er glad for hver eneste kommentar, læser (og seer til den tid). Udsendelserne vil blive vist på TV2 Nord Salto og også lagt på deres hjemmeside. Jeg lægger links på, når den tid kommer.

  SvarSlet
 6. Det vil jeg tjekke ud! ... Hvis jeg ellers kan finde tilbage igen, det er første gang jeg er her.
  Held og lykke med det.
  Lene

  SvarSlet
 7. For Sørensen da - det er da min gamle kollega fra 24Nordjyske - Niels. Hvor sjovt. Og spændende for dig! Så kan det være man skal til at kigge mod nord nu ;-)

  SvarSlet

Send en kommentar

Populære indlæg