FIND DIT HAVEGREJ HER:

Nu kan du se Jannes Have på TV2/Nord Salto

Nogle gange må man helt ned i møget som kameramand:-) 
Jeg er spændt - meget spændt. For i morgen mandag d. 30/3 er der debut på Jannes Have på TV2/Nord Salto.


Haveglæde og hårdt arbejde
Igennem 12 programmer følger man mig og min have og viser nogle af de mange projekter, jeg arbejder på i min have. Det er ikke et program om en perfekt have, men om haveglæde og tilblivelsen af en have. Det kommer bl.a. til at handle om drivhus, køkkenhave, maskiner, byggeprojekter, hårdt arbejde - og for at gentage mig selv: Masser af haveglæde.

Indtil nu har jeg været så optaget af at planlægge programmer og optage dem, at jeg ikke har tænkt ret meget på, at de også skal sendes. Men det bliver de nu - og det bliver spændende hvordan det bliver modtaget. I hvert fald håber jeg, man kan mærke, at jeg ELSKER min have - og jeg synes, det er sjovt at lave tv.

Se programmet på tv2nord.dk
Hvis man ikke kan se TV2/Nord - eller udsendelsestidspunktet ikke passer, så kan man se programmerne på tv2nord.dk Jeg linker til programmerne her på bloggen efterfølgende.


Kommentarer

 1. De udsendelser glæder jeg mig til at se, og på forhånd 1000 tak fordi du vil linke til programmerne!

  SvarSlet
 2. Jeg glæder mig til at se programmet. Det er heldigt man kan se det på computeren. Vi har fået ny parabol og jeg har endnu ikke fundet ud af hvordan jeg skifter om, så jeg kan se Salto :-(
  Med venlig hilsen
  Lene Jensen
  Bedstemorshave.

  SvarSlet

Send en kommentar

Populære indlæg