Kender I det: To skridt frem og et tilbage...

Sådan ser det ud, når 70 døde bøgeplanter smides på bålet.  

I dag har været en pragtfuld forårsdag, måske den første rigtige af slagsen.  Så humøret burde være i top, men jeg er i sorg - i havemæssig forstand.  I dag har jeg trukket 70 døde planter ud af min bøgehæk og kastet dem på bålet. Jeg har bandet over, at dådyrene har spist de fleste af mine tulipaner, som jeg møjsommeligt har lagt i efteråret. I det her tilfælde var forventningens glæde virkelig den største. Jeg har konstateret, at de selv samme dådyr har gnasket på mine æbletræer, så de mest af alt minder om gennemtygget lakridsrod.

Og jo, vildthegnet er faktisk oppe, blot mangler jeg at lukke hullerne med nogle låger. Og det skal jeg have gjort meget snart. Indtil da må jeg glæde mig over de ting, der lykkes - for dem er der selvfølgelig også nogle af.

Men i dag siger jeg altså ØV! Nogle gange er havearbejdet to skridt frem og mindst et tilbage. Sådan er det bare, så må man klø på igen og forhåbentlig lære af de erfaringer, man får undervejs. Jeg skal nok få æbletræer, tulipaner og bøgehæk, men det tager bare lidt længere tid, end jeg havde håbet på..


Kommentarer

 1. Øv hvor ærgerligt, jeg føler med dig. Der er kun en ting at gøre vildthegnet, og det er du heldigvis i gang med.

  SvarSlet
 2. Det er bare så ærgerligt! Da vi plantede første del af vores bøgehæk, blev den bidt tilbage to vintre i træk af harer, tror vi nok! Hækken gik ikke ud, men blev sat flere år tilbage. Rådyrene har også ødelagt flere nyplantede træer, så nu har vi taget konsekvense, og sat rør omkring alt nyplantet.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ærgerligt, Susanne! Nogle gange går tingene lidt langsommere, end man havde forestillet sig. Jeg håber, jeres hæk kommer stærkt tilbage. held og lykke!

   Slet

Tilføj en kommentar

Populære indlæg

BESØG ZINKBAKKEN