Kontakt

Jeg kan altid kontaktes på:

JANNES HAVE
Ø. Thorupvej 26
9320 Hjallerup

janne.bak@gmail.com.
+45 21 96 09 49

Instagram: @janneshave.dk

Facebook


Kommentarer

 1. Hej Janne, tak for en god udsendelse i aftes.

  ang. højbede i Lærketræ, kan du evt. se her: http://madoghave.dk/have/opbygning/

  Hilsen

  Morten

  SvarSlet
  Svar
  1. Det ser meget spændende ud. Så flot!

   Slet
 2. Hej Janne
  Først og fremmest tak for et dejligt program, meget indspirende med din entusiasme :) Kan du oplyse mig sorten på de 2 slyngroser, der indleder alle dine udsendelser,de er også som baggrund på TV2 hjemmeside om programmet. Jeg må simpelthen have sådan nogle.
  hilsen Peter

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Peter,
   Der er optaget meget tv i min have - men netop de to roser er ikke fra min have, desværre! Og jeg kan faktisk ikke engang huske, hvor de er optaget. Jeg er ked af, at jeg ikke kan hjælpe, men måske kan din planteskole anbefale en hvid og en pink slyngrose. Der er så mange dejlige...

   Slet
 3. Hej Janne.
  Jeg har lige set dig i TV fortælle om regnfan og reduktion af spindemider. (Tænk sig jeg har lavet kryddersnaps på udtræk af regnfan – uden at blive syg af det.)

  Jeg vil anbefale dig at rengøre drivhuset inden vinteren. Vask indvendigt og evt. også udvendigt med en opløsning af brun sæbe. Husk at skylle godt efter, ellers bliver glasset længe kedeligt at se på.
  Dernæst indvendigt med en RODALON-opløsning (typisk 10%). Jeg plejede også at give gangbro og fliser. Af og til også jorden.
  Det giver en ren luft og et rent drivhus til næste års begyndelse. Det er også rart med en ren luft, når de første solstråler varmer huset op – og kaffen indtages på den indre terrasse i drivhuset.

  Mvh.
  Peter.

  SvarSlet

Send en kommentar

Populære indlæg

BESØG ZINKBAKKEN